Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

IΚΑΡΟΙ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 60-75... ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ...


Ένα σπουδαίο ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολυπληθείς φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Οι δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν πανάξια το ροζ φύλλο αγώνος.
Αναφορικά με την εικόνα του παιχνιδιού το συγκρότημα του Πασχάλη Ρούλη πραγματοποίησε «εκρηκτικό» ξεκίνημα. Οι «κόκκινοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παρκέ και προηγήθηκαν με +13 . Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 17-25.
Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοπορία στο σκορ, αλλά κατεβάζοντας ταχύτητα στο παιχνίδι τους με το επιμέρους σκορ στην  περίοδο στο 14-15. 
Στη τρίτη περίοδο οι «κόκκινοι» έβαλαν το πόδι στο γκάζι, πίεσαν έτρεξαν στο γήπεδο και ανέβασαν την διαφορά μέχρι το +25, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι,  με το επιμέρους σκορ στην  περίοδο στο 11-22. 
Στη τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι έριξαν την ένταση στο παιχνίδι τους, σε συνάρτηση με τις πολλές αλλαγές στην πεντάδα τους και τον χρόνο συμμετοχής όλων των αθλητών της ομάδας,  η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των φιλοξενούμενων και το ντέρμπι «βάφτηκε κόκκινο».

Διαιτητές: Δαρνάκας – Νέδογλου Ζ.
Δεκάλεπτα: 17 -25, 31-40 (ημ.), 42-62, 60-75
ΙΚΑΡΟΙ: (Αθανασίου Νίκος) Γρίψιος 11, Βουρλίδας 15(2), Κοπίλης , Ψιλόπουλος 6 , Τοπάλης 5,  Γκουτίδης 12(2), Σίμογλου 11(1).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Ρούλης Πασχάλης) Χρυσοστομίδης 3(1), Ξακουστός 28, Τσιαντής 11 (1), Μωϋσίδης 8, Φραγκούλης 8, Τσιάγγας 3, Βασιλειάδης, Βογιατζής 2, Πλατνάρης 12(1).

Ο προπονητής των «κόκκινων»  Πασχάλης Ρούλης δήλωσε:  
Η ομάδα μας συνέχισε με νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι της στο Σ/Κ.(προηγήθηκε το παιχνίδι του Σαββάτου ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΓΣ Δόξα Βώλακα 107-39) έχοντας καλή απόδοση μόνο κατά διαστήματα χωρίς να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας.
Οι αθλητές μας πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να δίνουν το 100%  σε κάθε συμμετοχή τους στις προπονήσεις και στους αγώνες.
Το πάθος, η θέληση, η αγωνιστικότητα πρέπει να γίνει κανόνας στην ζωή τους. Μόνο έτσι θα γίνουν αληθινοί Πρωταθλητές .
Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ότι σε λιγότερο από 24 ώρες έπαιξαν 2ο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν αθλητές και ως ομάδα.
Είμαστε ακόμα στο 50%  της πραγματικής μας απόδοσης.
Ο στόχος της ομάδας μας για φέτος είναι να αναδείξουμε τα ταλέντα μας, τα νέα παιδιά μας (Γεννηθέντες 1999,2000,2001) και να τους κάνουμε πρωταγωνιστές για την ομάδα μας. Να επισημάνουμε ότι η Ανδρική μας ομάδα αγωνίζεται στην φετινή χρονιά 2016-2017 με Μ.Ο. ηλικίας 18,9 , κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Σερραϊκού αθλητισμού σε ομάδα καλαθοσφαίρισης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου