Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ "ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ"


Όπου και αν παίζεις, η χαρά του γκολ που σημειώνεις, είναι πάντα μεγάλη.
Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε και  ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, το πρώτο Τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε η Ακαδημία της Νίκη Χριστός στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της, στο Χριστός Σερρών.
Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι Ακαδημίες: Σέρρες 85, Sport Village, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Ελπίδα Σκουτάρεως, Πανσερραϊκή, Ολυμπιακός Λευκώνα και βεβαίως η διοργανώτρια Νίκη Χριστός.
Πάνω από 200 μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας από 6 έως 14 ετών, έδειξαν τις ικανότητες τους και μάγεψαν με τη στρογγυλή θεά στα πόδια τους, όλους όσους παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και η αλήθεια είναι ότι ήταν πάρα πολλοί.
Η οργάνωση του Τουρνουά ήταν άρτια οργανωμένη από τους οικοδεσπότες και τους αξίζουν συγχαρητήρια, αφού όχι μόνο περιποιήθηκαν με το καλύτερο τρόπο τους μικρούς αθλητές αλλά τους έδωσαν τη δυνατότητα να  απολαύσουν  το ποδόσφαιρο  στον φυσικό του χώρο, στις καταπράσινες εγκαταστάσεις τους.
Οι μικροί αθλητές, νικητές και ηττημένοι, είναι βέβαιο ότι έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, το σημαντικότερο όμως είναι ότι έφυγαν αγκαλιασμένοι από τα γήπεδα και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που χαίρονται να κερδίζουν όλοι αυτοί που δουλεύουν και στηρίζουν τις ακαδημίες με κάθε τρόπο.
*Φωτο των αγώνων θα ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα μας αύριο το βράδυ.
**Όλες τις φωτογραφίες, περίπου 750, αλλά και DVD των αγώνων μπορείτε να τα βρείτε, στο ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ, Εθνικής Αντίστασης 5, τηλ. 23210-23131.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου