Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ, ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ(1-0)


Μετά και από τη νέα ήττα στην Ελευθερούπολη τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης, αφού πλέον η ζώνη υποβιβασμού ήρθε πιο κοντά στην ομάδα της Νέας Ζίχνης.
Και μπορεί η ομάδα να βγάζει ένα ποολύ δύσκολ πρόγραμμα, θα πρέπει όμως στο επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή να κερδίσει το τρίποντο, κόντρα σε ένα ακόμη δυνατό αντίπαλο, την Προσοτσάνη και να εκμεταλλευτεί και το βατό πρόγραμμα στη συνέχεια κια να ξεφύγει από κάθε πιθανή βαθμολογική περιπέτεια.
Ένα γκολ στο 60΄ που σημείωσε ο Τσίλογλου, με κοντινό πλασέ, ήταν αρκετό για να δώσει το σημαντικό τρίποντο στον γηπεδούχο Ορφέα και να αφήσει παραπονεμένο τον φιλοξενούμενο Μέγα Αλέξανδρο, αφού με βάση τη σημερινή αγωνιστική του παρουσία δικαιούνταν σίγουρα κάτι περισσότερο. 
Σημανικές οι ευκαιρίες που χάθηκαν από τον Μέγα, όταν μετά  από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιλιππίδη, η μπάλλα σταμάτησε στο  δοκάρι, ενώ καλό σουτ του Ζαχαριάδη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καραβελίδης. Δοκάρι είχαν στο 9΄και οι γηπεδούχοι με τον Τσιμπλίδη.


ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Νάκου, Βερβερίδης, Ελευθεριάδης, Μαυρομάτης, Χριστοδουλίδης, Τσίλογλου (90΄ Αποστολίδης), Παπατζάνης, Σταματόπουλος, Τσιμπλίδης (90΄+2΄ Παπουτσής), Γιαλαμής (84΄ Χαραλαμπίδης)
MΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ: Καστανιώτης, Τζήμας, Φιλιππίδης, Μουσικάκης, Πρόβατος, Ντόλας, Μεσέρδης (65΄ Κουκούτσης), Μελιόπουλος, Ζαχαριάδης, Τσιφτελίδης (52΄ Τσόχας), Μπουζούρας (77΄ Χατζηαγοράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου